Wednesday, November 7, 2012

2ND TRIP TO KOREA - AUTUMN IN MY HEART

Pada 2/10/2012, Alhamdulillah selamat sampai ke Airport Incheon pada pukul 8.30am.  Flight dari LCCT adalah pukul 1.05am.  Waktu di Korea adalah awal sejam dari kita.  Setelah semua proses selesai, kami pun menaiki train untuk mengambil luggage (lebih kurang macam penerbangan International di KLIA juga).  Proses cop passport sekarang ni agak lambat sedikit jika dibandingkan dengan tahun lalu.  Kali ini kita perlu scan tumb print dan gambar bagai sebab itu agak mengambil masa yang lama untuk clear.  Apapun, semua berjalan lancar dan barang2 dan makanan mentah yang kami bawa semuanya lepas tanpa kena periksa.  Risau jugak sebab ada bawa tempoyak.  Tempoyak ini untuk anak buah yg belajar disana.  Dah itu minatnya, so camne susah pun bawak jugak la, maklumlah kat korea mana nak carik tempoyak kan..

Kami menunggu adib (anak buah) untuk datang mengambil kami di airport. Cadangnya setelah pickup di airport akan terus ke rumahnya terlebih dahulu untuk menghantar luggage dan kemudian ke Paju Premium outlet untuk cuci mata.


Cawangannya juga terdapat di Johor.



Ramai juga orang hari tu walaupun weekday, kalau weekend apatah lagi kot..




Konon-konon nak cuci mata saje tapi tersangkut gak lah kasut adidas sepasang


No comments:

Post a Comment

Post a Comment